Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه صفادشت در خطبه های نماز جمعه صفادشت با اشاره به جاودانگی نهضت حسینی  گفت : راهپیمایی اربعین امسال نیز مثل سالهای گذشته حتی بهتر از سالهای گذشته از ملیتها و قومیتهای مختلف بیش از چهل کشور جهان با حضور میلیونی که تا به بیست میلیون هم تخمین زده اند در حال برگزاری است و این حرکت حسینی کاملا مردمی است و یک حرکت فرهنگی و نماد وحدت مسلمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه صفادشت با اشاره به پیام هایی که  پیاده روی میلیونی اربعین  را به اقصا نقاط جهان انتقال میدهد افزود :حضور این تعداد زائر با تنوع گسترده از سراسر دنیا، علاوه بر این‏كه بیانگر اعتماد به‏وجود امنیت در عراق مى‏باشد، فرصتى است تا جبهه مقاومت قدرت سخت خود را از حیث امنیتى به رخ بكشد و پیام توانایى، ایجاد امنیت و ثباتى را كه با اتكاء به قدرت درونى جهان تشیع به دست آمده است را به همه جهانیان منتقل كند.
رییس شورای فرهنگ عمومی صفادشت با تاکید بر عدم پذیرش ذلت توسط مسلمانان خاطر نشان کرد؛ بزرگترین پیام عاشورا به جهانیان چون حضور زائرین در کربلا آنهم به صورت پیاده روی برای کسب معارف حسینی است که یکی از مهمترین معرف حسینی عدم ذلت پذیری است که امام حسین(ع) هنگامى كه در مقام افشاء و ظاهر ساختن چهره نفاق بر مى‏آید، خطاب به مردم مى‏فرمایند: «الا و ان الدعى ابن الدعى قد ركزنى بین اثنتین بین السله و الذله و هیهات منا الذله» اى مردم، آن زنازاده پسر زنازاده، آن امیر و فرمانده شما، مرا بین دو چیز مجبور كرده است، بین جنگیدن و ذلت، اما هیهات كه ما ذلت و خوارى را بپذیریم.
حجت الاسلام حسینی در ادامه با بیان اینکه فرصت به چالش كشیدن ادعاى كشورهاى غربى مبنى بر گردش آزادانه اطلاعات افزود : آنها کشور های جهان اسلام را زیر سوال میبرند که چرا نمیگذارند اطلاعات آزادانه در گردش باشد اما شما ببینید قتل یک ستون نویس واشنگتنی که از خودشا است را چقدر بزرگ میکنند البته برای فشار به ترامپ و بن سلمان است. ولی پیاده روی بزرگ اربعین را اصلا بهش نمیپردازند.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: استان تهران ملارد صفادشت اربعین حسینی امام جمعه صفادشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۹۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟

آفتاب‌‌نیوز :

ابوالحسن صفرپور، دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ایجاد گفتمان برای پاسداشت شهدای مدافع کشور، اظهار کرد: وقتی اسم مبارزه با مواد مخدر می‌آید، افکار عمومی به‌سمت معتاد و قاچاقچی و خُرده‌فروش می‌رود، این ادبیات نیاز به تغییر دارد.

شهدای مبارزه با مواد مخدر ناخودآگاه این افکار کوچک را به ذهن متبادر می‌کند. این همه شهید صرفاً برای مبارزه با چهارنفر خُرده‌فروش نبوده است؛ لذا این کلمه نیاز به تغییر دارد و برهمین اساس نیاز بود تا گفتمان شهدای مدافعان جان طراحی شود.

وی افزود: وقتی قرار است روایت جدیدی را مطرح کنید، نیاز به کلمه‌ی جدید و به بازتعریف دارید. حضرت امام (ره) کلمه‌ی مستضعف را درست کردند. مستضعف را در مقابل مستکبر قرار دادند. کلمه‌سازی کردند. در رابطه با جنگ تحمیلی، عنوان دفاع مقدس را برگزیدند. این کاری بود که حضرت امام انجام دادند. یعنی یک ادبیات جدید وارد جامعه کردند. برای موفقیت در این مسیر، در این مبارزه دائمی و حضور جانانه مقابل دشمنان قسم‌خورده بشریت، به واژه‌های جدید نیاز است. واژه‌ای که همه معتقدان به اسلام، معتقدان به ایران و صاحبان وجدان با هر عقیده‌ای، آن را بپذیرند و در صف مبارزه حاضر شوند. عمق استراتژیک نظام دقیقاً همین‌جاست.

پیشنهاد تغییر نام شهدای مبارزه با مواد مخدر به شهدای مدافع جان

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این واژه تازه، می‌بایست جهت‌گیری ما را از‌ایستادگی جلوی چهار نفر معتاد یا قاچاقچی، فراتر ببرد. باید تلاش کرد تا همه انسان‌ها در ایران، در کوبا، چین، امریکا، نیجریه، لبنان و... از شر صهیونیست نجات یابند. به همین‌خاطر به‌جای شهدای مبارزه با مواد مخدر بگوییم «شهدای مدافع جان». فعالان و مؤثران این حوزه را نیز با نام «مدافعان جان» بشناسیم. این‌ها افرادی هستند که در حال نجات جان آدم‌های سراسر گیتی‌اند. به‌خاطر پیشگیری‌ها، صیانت‌ها و مجاهدت‌های مدافعان جان، بسیاری از افراد معتاد نشدند و سالم هستند. این نیاز به گفتمان‌سازی دارد. تا زمانی که نگاه ما به حوزه مواد مخدر گفتمان تدافعی ذلت و اسارت باشد و گفتمان جهاد و مبارزه در آن ایجاد نشود، افکار عمومی در راه مقاومت عمومی بسیج نخواهند شد. گفتمان ضعف و ذلت را باید فراموش کرد و کنار گذاشت. در این عرصه، ایران اسلامی صاحب‌ایده و رویکرد است.

صفرپور با اشاره به رشادت‌های شهدای مدافعان جان در کشور، عنوان کرد: یک رویکرد کاملاً تهاجمی، ما یک طلبکاری بزرگ از تمام دشمنانی داریم که در کشور ترویج موادمخدر کرده و می‌کنند چرا که جوانان ما را شهید کرده‌اند، برخی در لباس و جایگاه مبارزه با قاچاقچیان، برخی هم با فریب خوردن، در دام افتادن و مظلومیت، عده زیادی هم که هنوز قرار است در این راه منحوس کشته شوند.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعداد شهدا مدافع جان (شهدا مبارزه با مواد مخدر و روانگردان) در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی ایران ۳۸۶۴ نفر تا پایان سال ۱۴۰۲ بوده است.

استان‌هایی که بیشترین شهید را در راه مبارزه با مواد مخدر داشته اند!

وی به آمار شهدای استان‌ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: به ترتیب سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی بیشترین تعداد شهدا مدافع جان را دارد. همینطور دستگاه‌های اجرایی که بیشترین تعداد شهید مدافع جان دارند به ترتیب فراجا با تعداد ۳۰۱۷ نفر، سازمان بسیج مستضعفین با تعداد ۴۳۰ نفر، ارتش جمهوری اسلامی با تعداد ۱۴۲ نفر و سایر دستگاه‌ها نیز با تعداد ۲۷۵ نفر شهید را در این راه تقدیم کرده‌اند.

صفرپور درباره برگزاری یادبود شهدای مدافع جان در استان‌های کشور نیز ابراز کرد: یادواره شهدا مدافع جان هم اکنون به صورت استانی در استان‌های تهران، کرمان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، کردستان، قزوین، زنجان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و لرستان در حال برگزاری است.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب در بخش دیگری از این گفتگو به آمار شهدای مدافع جان در استان‌های کشور اشاره کرد و این آمار تا پایان سال ۱۴۰۱ است.

وی تأکید کرد: ماموریت اصلی این است که ادبیات‌سازی و گفتمان‌سازی منفور‌سازی فرآیند تولید، قاچاق، توزیع و مصرف مواد مخدر و روان گردان صورت بگیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های کشور مرهون خون شهداست
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • قهرمانان سرزمین علویان در حماسه خان طومان به دنیا اثبات شدند
  • مراسم اربعین شهدای حادثه کنسولگری ایران برگزار شد
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی